DESPRE NOI

ECHIPA TA DE EXPERTI IN CONFORMITATE

EXPLOREAZĂ SERVICIILE

DESPRE COMPANIE

Flowers

Cu o expertiză insumata de peste 90 de ani, Decalex a apărut din nevoia de a aduce o schimbare în serviciile de consultanta în conformitate din România. 

Împletind expertiza juridica si expertiza tehnica cu pasiunea pentru business, am pus bazele unei echipe de consultanti de top ce este recunoscută în piața pentru soluțiile inovative de conformitate.

Pasiunea pentru domeniu ne-a adus în cel mai scurt timp poziția de lider național în soluții de conformitate în domeniul protectiei datelor și securitatea informatiei.

 

 • De ce sa lucrezi cu noi?

  Pentru ca in primul rand suntem antreprenori, nu simpli consultanti si intelegem provocarile unei afaceri din perspectiva de business.

  List Icon
 • Misiunea noastra

  Sa ajutam companiile sa isi pastreze avantajul competitiv si cultura organizationala intr-o piata ce se afla in continua schimbare si digitalizare. Vrem să știm ce este important pentru tine, miza jocului, care sunt obiectivele tale și ce informatii ne poti oferi pentru a te ajuta. Scopul este de a găsi o strategie care va functiona cel mai eficient pentru a obtine cel mai bun rezultat pentru tine.

  List Icon
 • Ce nu vei gasi la noi

  Daca cauti retete magice de conformitate sau solutii standard pe care sa le aplici peste noapte, nu suntem echipa potrivita pentru tine. Din cei peste 30 de ani de experienta ( adunati) am inteles ca singura modalitate prin care cresti o afacere in mod sanatos, pe termen lung, este prin solutii ce puncteaza unicitatea companiei tale.

  List Icon

ECHIPA NOASTRA

Cristian Deca

Innovation lead, Specialist in protectia datelor, Consultant de business

"success is a decision"

Cristiana Deca

Expert in protectia datelor, Privacy UX, Business Consultant

Ciprian Harabagiu

E-learning expert, Business Consultant, GDPR trainer

Cristian Donciu

Privacy & Data Protection Consultant

Elena Harabagiu

COO & Project Manager

"engage your mind, learn something new"

Diana Cojocaru

Privacy & Data Protection, Information Systems Auditor

... pe scurt despre  ..

Divider

PUNE O INTREBARE

SMART COMPLIANCE

Inclinatia noastra pentru drept s-a impletit perfect cu spiritul antreprenorial, si astfel am creat prima societate de servicii juridice specializata in preventie din Romania, care va folosi aceasta unealta pentru a ajuta companiile sa creasca pe o fundatie solida. Sa facem dreptul sa fie usor de inteles pentru orice antreprenor. Sa aratam ca pana si dreptul are o latura frumoasa.

Pentru ca pasiunea pentru domeniul juridic s-a transpuns intr-un tel general: acela de a deveni cel mai de incredere partener al oamenilor de business.

Legal Designe LEGAL DESIGN

Yap, Some short details about Legal Design goes here

Genuine Contract GENUINE CONTRACT

Indeed, some short details about Genuine Contract goes here